Zâmbim împreună
de 10 ani

Misiunea Bright Smile, Ne dorim să îți transformăm viața oferindu-ți cel mai frumos zâmbet!

Viziunea

Punem pacienții mai presus de toate și contribuim zilnic în a demonta preconcepția că “la dentist doare”. Bright Smile este locul unde vii cu plăcere.

Valorile

Empatia, grija și respectul față de pacienți ne ajută să dezvoltăm relații pe termen lung. Excelența în ceea ce facem este definită de: calitatea materialelor folosite și de procedurile moderne de investigație și tratament.

https://brightsmile.ro/wp-content/uploads/2022/11/Tonciu-Ruxandra.jpeg

”Visul Bright Smile a luat naștere în luna Martie 2012. Inițial Brașovul era pentru mine un oraș relativ străin. Am pornit la drum cu un entuziasm nemărginit pentru că știam că voi practica meseria la care am visat încă de mică.

Am fost singurul medic la început în cadrul Bright Smile, iar încet încet echipa a crescut. Momentan suntem 6 colegi și mai multi colaboratori din arii diferite ale medicinei cum ar fi: ortodonție, endodonție, parodontologie.

Sunt extrem de pasionată de tot ceea ce înseamnă Stomatologie, nu văd cabinetul ca pe o afacere, ci ca pe o pasiune. Îmi place să ajut oamenii, primesc fiecare pacient cu brațele deschise, căldură și prietenie.
Am învățat că visele prind contur pas cu pas, astfel de 5 ani Bright Smile este și la București.” Dr. – Tonciu Ruxandra.

Îmi place mult cum lucrează dna stomatolog Ruxandra, lucrările ei sunt estetice și trainice, este atentă la confortul pacientului și efectele pe termen lung. Este la curent cu noutățile în domeniu pentru a fi cât mai eficientă pentru pacient. Apreciez punctualitatea și respectul față de timpii alocați pacienților. Tarifele sunt accesibile.

Ione Ferencz

Vreau o programare

  De la cine a pornit
  Bright Smile

  Gânduri de la Ruxandra Tonciu, medic dentist- stomatologie generală.

  În urma experienței

  În cei 12 ani de experiență în medicina dentară, cu specializări în protetică și odontologie am înțeles că o dantură bine întreținută are ca rezultat un zâmbet sănătos și frumos, crescând încrederea în sine a pacientului, fiind un real indicator al stării fizice și mentale ale acestuia.

  Modul de abordare

  Cu o abordare comprehensivă și integrată asupra sănătății dentare, încerc întotdeauna să abordez în mod adecvat fiecare tip de terapie dentară, oferind servicii stomatologice de prevenție și tratamente moderne, personalizate, la cele mai înalte standarde profesionale, prin protocoale de lucru medicale executate corect.

  Sprijin constant

  Pentru că și eu am fost la rândul meu pacient, înțeleg nevoia de încredere și siguranță pe care trebuie să o ai în medicul tău. Încerc asfel ca fiecare pacient care îmi trece pragul, să se simtă confortabil fizic și emoțional, oferindu-i suport atât pe parcursul tratamentului, cât și după finalizarea acestuia.

  [bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

  Echipa medicală Bright Smile

  Alege-ți tehnicianul preferat
  https://brightsmile.ro/wp-content/uploads/2022/11/Tonciu-Ruxandra.jpeg

  Dr. Tonciu Ruxandra

  Am terminat studiile la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș în Septembrie 2011. În cei 12 ani de carieră în medicina dentară, am înțeles că o dantură corect întreținută, pe lângă faptul că îți oferă un zâmbet sănătos și frumos, te ajută să ai mai multă încredere în tine și îți oferă o stare fizică și psihică mai bună.
  https://brightsmile.ro/wp-content/uploads/2022/12/drmihai.png

  Dr. Tonciu Mihail

  Specializare Implantologie. Am terminat studiile la Universitatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, București în anul 2009 la specializare de implantologie. Iubesc ceea ce fac, și mai presus de asta am prilejul ca lucrul care îmi face cea mai mare plăcere, să fie și meseria mea de zi cu zi.
  https://brightsmile.ro/wp-content/uploads/2022/11/Bright-Smile-1030.jpg

  Dr. Chiticar Rareș

  Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, promoția 2017, pot spune că mă dedic cu pasiune acestei meserii. Scopul meu este să le ofer pacienților servicii de calitate la standarde superioare, astfel că mă aflu într-o continuă dezvoltare, fiind mereu la curent cu ultimele tehnici apărute în domeniul medicinei dentare. Principiile după care mă ghidez când vine vorba de tratarea pacienților sunt seriozitatea, empatia și profesionalismul, acestea fiind și principalele mele valori și caracteristici.
  https://brightsmile.ro/wp-content/uploads/2022/11/Bright-Smile-1053.jpg

  Dr. Sarah Mihaela Păunescu

  Am absolvit Facultatea de Medicină dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București. Punctele mele forte sunt profesionalismul și empatia cu care îmi tratez pacienții, acesta fiind și modul în care abordez fiecare lucru pe care-l fac.
  https://brightsmile.ro/wp-content/uploads/2022/11/Bright-Smile-1003.jpg

  Dr. Andrei Ionescu

  Absolvent al facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București. Pot spune cu mândrie că cei din jurul meu mă consideră prietenos, open minded și mereu la curent cu tehnicile moderne.
  https://brightsmile.ro/wp-content/uploads/2022/11/Bright-Smile-1097.jpg

  Dr. Sergiu Olari

  Am absolvit în anul 2016 Universitatea de stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova. Sunt o persoană muncitoare și într-o continuă dezvoltare. Sunt o fire perfecționistă, de aceea tind să mă perfecționez continuu, iar specializarea mea este în implantologie.
  https://brightsmile.ro/wp-content/uploads/2022/11/dr-eugrn.jpg

  Dr. Bud Eugen

  Medic specialist - Medic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-facială
  https://brightsmile.ro/wp-content/uploads/2022/11/Bright-Smile-1099.jpg

  Asistentă - Godina Mihaela

  "Am ales această meserie, deoarece iubesc oamenii, iubesc să pot să fac o schimbare. Empatia și comunicarea sunt punctele forte prin care mă definesc cei din jur, astfel consider că rolul de asistentă mi se potrivește perfect. Totul se rezumă la “a fi om”."
  https://brightsmile.ro/wp-content/uploads/2022/11/Bright-Smile-1104.jpg

  Asistentă - Mihai Ramona

  "Atenția la detalii și faptul că sunt o fire extrem de organizată sunt abilitățile cheie pentru a depăși fiecare situație de criză cu calm și răbdare. De asemenea, încerc să fiu mereu orientată spre soluții, acest lucru fiind de folos atât în relația cu cei din jur, colegi și pacienți, cât și în a găsi răspunsuri la probleme."
  Bright Smile


  Oamenii fericiți atrag alți oameni fericiți. Arată lumii zâmbetul tău, iar lumea îți va zâmbi și ea.

  Strada Armoniei nr. 10, bl. 6, sc. A, ap. 1
  Social Media

  Urmărește-ne și pe social media pentru a vedea întreaga noastră activitate.

  Copyright 2023 – Brightsmile – Toate drepturile rezervate. Dezvoltat cu ❤ de MabIT

  Copyright 2023 – Brightsmile – Toate drepturile rezervate. Dezvoltat cu ❤ de MabIT